HTML

Kerti tároló és játszótér a gyereknek

Informatikus létemre elhatároztam, hogy építek egy szerszámost vagy jobban mondva egy bicikli tárolót a kertbe. Viszont jött a gyerek, hogy neki meg csúszda kell. Lássuk mi jön ki ebből!

Friss topikok

  • rasputin: Szia! Szuper, hogy elkészültél az árakkal! Egész borsos lett a vége bár ugyanez, ha nem self made ... (2010.07.15. 21:57) A büdzsé
  • Spajzi: Szia rasputin! Elkészült a költségvetés poszt is, remélem kiderül belőle számodra, hogy nagyságre... (2010.07.09. 10:36) Felületvédelem
  • Spajzi: @Spajzi: most jut eszembe, hogy ezt már bebuktam mert oda van csavarozva - csak ez a blogon még ne... (2010.04.21. 12:55) Az alapok

Felületvédelem

2010.06.09. 11:08 Spajzi

Gabival nekiálltunk és lefestettük az éptményt! Nem kertelek: nem tetszik a színe, natúran szebb volt. Viszont itt nálunk minden ezzel a mahagóninak csúfolt színnel van lazúrozva, így követtem trendet és ezt válaszottam - csak, hogy ne üssön el a többi faelemtől.

A három mester :)
 
Oldalnézet - itt kicsit látszik, hogy három függőleges menetben kentem.
 
Elölnézet.
 
A játszótér rész és a pergola.

A képeken megfigyelhető, hogy a sarkokra 5cm-es pipalécet szegeltem, hogy ne látszódjon a burkoló elemek illesztése.

 

Többé-kevésbé befejeztem az építményt, de úgy gondolom nem fogom megállni, hogy ne tegyek hozzá ezt-azt az idő folyamán. Amit még biztos tervezek: védőkorlát a platformra, kapaszkodó kötél a lépcső mellé, polcok belülre. Természetesen beszámolok mindezekről itt a blogon.

2 komment

Címkék: festés pipaléc

A bejegyzés trackback címe:

https://kertitarolo.blog.hu/api/trackback/id/tr532068434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rasputin 2010.07.05. 19:56:50

Szia!
Nagyon várom a költségvetést, hamarosan én is belefogok a kertrendezésbe aminek ez is része lesz és kíváncsi vagyok h kb milyen áron jött ez ki és mennyi idő volt a teljes építmény.

Jó nyarat és élvezzétek a szuper játszótér/tárolót!

Spajzi 2010.07.09. 10:36:08

Szia rasputin!

Elkészült a költségvetés poszt is, remélem kiderül belőle számodra, hogy nagyságrendileg mennyiből lehet kihozni egy ilyen építményt.

Sok sikert az építéshez és ha lehetőséged van rá akkor tudasd velem is, hogy mit-hogyan építesz. Magam részéről kíváncsi vagyok rá, és szívesen belinkelem a blogba is!

Üdv,
Spajzi
süti beállítások módosítása